24 February 2011

BigBang is BACK!!!

Finally!!! After 2 years Bigbang make a comeback!
Excited beb. Favourite group release album baru. walaupun mini album, tapi sangat2 berkualiti ok!

tak nak cakap lebih2.. sape2 yang masuk sini kalau nak dengar lagu2 terbaru diorang..meh sini kita dengar... 


B.I.G.B.A.N.G. Be. T.H.E.B.E.S.T
(no more word to explain)



hmm... mula2 dengar aku rasa mcm biasa je lagu ni. best tu mmg best tp sbb part daesung sket sangat jd tak terasa sangat. choreography diorang mmg mantap. after tengok 2-3 kali diorang punya persembahan, melekat kt kepala especially part Taeyang... Tonight... tonight.. dengan tangan yang melambai-lambai tu.. hehe..



lagu feveret! hook lagu ni aku rasa part daesung. bila dia start je nyanyi.. huhuu.. with jazzy style mmg mengancam habis ahh.. then sambung ngan top's rap. mmg killer part.. falsetto gd mmg cun.



melodi lagu ni sweet. i like it!


Better than Japan's version.



yang ni aku rasa dua2 version best. mmg sesuai untuk perform kat konsert. very happening.

19 February 2011

Mode: Stress

Serius aku stress. Bila stress aku ngadap laptop. Bila dah lama sangat duk ngadap laptop aku jadi pening. Rasa macam dah tepu otak ni. Last-last aku baring atas katil. kemudian aku terlelap. Damn!!! Langsung kerja aku tertangguh lagi.

Why?WHy?WHY?

16 February 2011

MODE: idle

arghhhhh!!!! dah lama tak menulis. tangan jadi kelu jap. ehh? ada ke tangan jadi kelu? erk! hoho.....

hari ni nak bagi tau yang cek nuffnang dah sampai!! yeahhh!!!! ingatkan dah tak dapat dah.. sebab tak dapat pun email dari nuffnang. legaa... bila dah dapat cek tu. TQ readers for helping me by reading my blog. mungkin itu cek terakhir ku bersama nuffnang sbb aku dah kurang mengaktifkan diri dalam dunia blog ni. kadang2 je aku drop by kt sini macam hari ni! =)

but hopefully NOT! i'll be try updating as much as i can in my small smiley world here....