24 February 2011

BigBang is BACK!!!

Finally!!! After 2 years Bigbang make a comeback!
Excited beb. Favourite group release album baru. walaupun mini album, tapi sangat2 berkualiti ok!

tak nak cakap lebih2.. sape2 yang masuk sini kalau nak dengar lagu2 terbaru diorang..meh sini kita dengar... 


B.I.G.B.A.N.G. Be. T.H.E.B.E.S.T
(no more word to explain)



hmm... mula2 dengar aku rasa mcm biasa je lagu ni. best tu mmg best tp sbb part daesung sket sangat jd tak terasa sangat. choreography diorang mmg mantap. after tengok 2-3 kali diorang punya persembahan, melekat kt kepala especially part Taeyang... Tonight... tonight.. dengan tangan yang melambai-lambai tu.. hehe..



lagu feveret! hook lagu ni aku rasa part daesung. bila dia start je nyanyi.. huhuu.. with jazzy style mmg mengancam habis ahh.. then sambung ngan top's rap. mmg killer part.. falsetto gd mmg cun.



melodi lagu ni sweet. i like it!


Better than Japan's version.



yang ni aku rasa dua2 version best. mmg sesuai untuk perform kat konsert. very happening.

No comments: