24 May 2014

Let It Go


Siapa dah tengok filem Frozen angkat tangan?? Saya!!!!  *sambil melompat keriangan* LOL

Bukan nak review pasal filem ni. Tengoklah sendiri ye. It's recommended! Tak yah review. memang best. Cerita kartun mestilah best kan. Budak-budak pun suka. 

Filem Frozen banyak lagu yang sedap. Ingat lagu "Do You Wanna Build Snowman"? Itu satu contoh. Ada satu lagi lagu yang popular daripada filem ini. 

Let It Go. This is my favourite. Ada 2 versi lagu. Satu yang versi asal filem dinyanyikan oleh Idina Menzel, satu lagi versi pop dinyanyikan oleh Demi Levoto. Lagu ini juga telah diterjemahkan dalam 41 bahasa yang lain. Macam-macam bahasa ada; pilih dan dengar ikut kesukaan masing-masing. ^__^








No comments: