10 June 2014

Ayuh breakfast!

Salam all...
Dah sarapan??

Aku ni jenis yang malas nak bersarapan pagi sebenarnya. Kadang-kadang aku "brunch" je terus. "breakfast+lunch" Tak elok sebenarnya. Sebab sarapan itu penting untuk kecergasan sepanjang hari. 

Jadi langkah express aku, dengan tak perlu nak skip breakfast, adalah mengambil minuman ringkas seringkas ringkasnya. Tapi tetap mempunyai khasiat yang tinggi. 


Spirulina Cereal. Gaya macam nestum lah lebih kurang. Tapi lagi sedap pada nestum or oat. Sebab aku tak minat sangat nak makan nestum jadi Spirulina cereal adalah pilihan terbaik sebagai ganti. Baunya wangi. Rasa pun sedap. Ambil satu paket setiap pagi bancuh dalam gelas pun dah cukup sebagai breakfast. 


It's Cholesterol free, Source of Calcium & Protein, No Artificial Colouring or Preservatives


Jom sarapan dulu! ^__^



No comments: