13 September 2014

My DIY: Kotak

Jalan jalan cari kotak. Plan nak cari yang kotak drawer, tapi tengok alahai...kecil sangat. So, aku pilih yang ni. Cadang nak beli 1 je, tapi ternampak pulak Value Buy Pack of 2 harga RM25. Haa sudah, mula la aku kira-kira untung rugi. Beli satu harganya RM 12.90. Beli 2 jadi RM 25.80. Jadi aku untung 80 sen bila beli Pack of 2 ni. Gitu..sebab nak untung 80 sen aku beli dua walaupun aku just nak pakai satu je. LOL. tak tau untung ke rugi ke sebenarnya ni. #nanges

Takpe. Yang extra aku boleh simpan, tak pun aku jual dekat orang lain je. Sape nak, bagitau ye. 

Balik rumah terus bersemangat nak buat kotak ni. Poyo je kan.. padahal senang giler. 




Satu dikeluarkan, satu lagi simpan!


Get ready nak buat!


Perut dia kembung! haha!


Tadaaaaa!!! Dah siap kotak!





No comments: