17 September 2014

Teenage Mutant Ninja Turtles

Last weekend pergi nonton wayang. Lama duk tenung skrin jadual tayangan filem hari tu o_o tak tau nak tengok cerita ape.
last last pilih filem Teenage Mutant Ninja Turtles. First time pergi tengok movie waktu bulan kemerdekaan. Merasala kena berdiri waktu diorang pasang lagu Negaraku. Tapi yang bagusnya, semua berdiri waktu Negaraku dimainkan. *thumbs up!*

Anyway... cerita Ninja Turtles ni aku tak pernah tengok versi filem punya. TV3 ada tunjuk 2 3 bulan lepas. Tapi aku tengok sekejap je.Waktu kecik2 dulu ada la tengok yang versi kartun.

Ni filem Ninja Turtles versi 2014. Megan Fox jadi April O'neil.



In one word. Cerita ni kelakar! Tak rugi la aku pilih cerita ni. Especially yg empat ninja turtles tu sangat kelakar. Dialog-dialog turtles ni yang buat aku ketawa. Dalam keadaan cemas pun sempat lagi buat lawak. Tak leh blah... Scene action filem ni over sikit bagi aku. Tapi overall aku puas hati. Rasa nak tengok lagi. Tapi aku tunggu je kalau ada stesen tv nak tunjuk nanti. Pasti aku akan tengok.

1 comment:

MissNadia said...

tak tengok lagi cerita ni.. dulu masa kecik-kecik suka tgk yang versi kartoon

singgah join segmen Malaysiaku

http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-malaysiaku-by-kapas-putih.html