19 November 2014

Lagu single AF 2014

Aku tak tengok final AF 2014. atau lebih tepat... aku tak tengok pun diari, dan konsert mingguan AF. Tau tau je dah ada pemenang.

Anyway...malam2 ni, aku layan video klip lagu-lagu bintang AF tahun ni. Kebanyakannya aku tak suka. Banyak lagu slow yang bosan. Ada dua je yang aku macam suka. Dan yang ni paling aku minat.

Nina (Misteri)






Yang kedua- Aman (Without You)




First time aku dengar lagu ni waktu tengah dengar radio. Tak tau yang ni lagu Aman AF. Aku macam tak puas hati... nape nak nyanyi Without You. Tak boleh alih bahasa ke Bahasa Melayu?
Tanpamu = Without you. Sama je kan?

No comments: