18 November 2014

Mewangi Matahari Malaikat

tiga lagu baharu daripada alumni Akademi Fantasia...
well...takde lah baru sangat. cuma aku baru start layan lagu tiga orang ni..




Lagu Mewangi ni yg paling aku suka among these three. best weii...buat karaoke. Kalau tak masuk final Juara Lagu memang aku bengang. Jangan jadi macam lagu Pokok dulu. lol Anyway...aku memang suka suara Akim since AF dulu lagi. Lagu Bengang n Bencinta yang dia perform final AF dulu memang terbaik. Lepas AF aku tertunggu jugak bila lah Akim ni nak naik dapat lagu2 best macam Hafiz. Now, finally... the time is now. Hopefully lagu Mewangi can get top 3 in final Juara Lagu. 


Lagu Malaikat ni pun aku suka. Suara Hazama ni memang best. Lemak merdu.




Lagu Matahari ni biasa je bagi aku. Boleh la.... suara Hafiz memang terbaik sokmo orang kata. Cuma lagu ni macam bosan sikit. Or...mungkin sebab Hafiz selalu nyanyi lagu balada. Jadi rasa macam takde variety je... Tapi lagu ni pun strong jugak.

No comments: