31 January 2016

Durian crepe

Few years ago...waktu tengah viral orang duk makan durian crepe, duk post kat fb, blog bagai cara nak buat durian crepe...aku time tu teringin nak makan. Siap bookmark resepi nak buat durian crepe. Konon2 la rajin sangat kan. Tapi...hmmmm sampai ke sudah tak makan. Buat sendiri apa tah lagi..memang tak la jawabnya.

Akhirnya...hari ni pegi pasar pagi td kebetulan terjumpa org jual durian crepe. Terus beli 1 paket rm 10 harga.


First time aku makan durian crepe. Ketinggalan kereta api sungguh. Makan time lapar... Mmg rasa sedap. Tambah lagi durian crepe yg aku beli ni tak berapa manis sangat. Ngam ngam ngan selera aku. Mungkin aku akan beli lagi? :) 

No comments: